[rev_slider_vc alias=”home-corporate-2″]

Stap 1
Oriënterend gesprek aangaande het project (logo, huisstijl advertentie of website).

Stap 2
Project wordt gestart en uitgevoerd naar uw wens conform ons eerder gesprek.

Stap 3
Zodra wij denken klaar te zijn sturen wij het resultaat in proef ter goedkeuring.

Stap 4
Na akkoord kan de vlag uit
en kan het ontwerp LIVE
gebruikt worden.

Huisstijl ontwerp

logo, zakenkaartje, envelop & briefpapier

Een huisstijl heeft alles te maken met de bedrijfsidentiteit. Hoe wilt u gaan communiceren? Wat moet uw bedrijf uitstralen? De huisstijl is uw visuele presentatie naar de buitenwereld.


Een sterk huisstijl ontwerp brengt in één oogopslag de juiste boodschap. De identiteit van uw bedrijf geeft een goed beeld van waar uw bedrijf voor staat. Uw huisstijl is het visitekaartje van uw bedrijf! Wilt u met uw bedrijf ook graag eenheid uitstralen?

ArkaHost

Zakenkaartjes

Zakenkaartjes - Full colour - Natuurkarton view details

ArkaHost

Brochure

Brochure "Interieur Design" ... view details

ArkaHost

Bedrijfsfolder

Bedrijfsfolder - Full Colour - ZigZag vouw ... view details

ArkaHost

Drukwerk

Wij verzorgen tevens het drukwerk... view details

ArkaHost

Logo ontwerp

Logo ontwerp vanaf 125,- view details

ArkaHost

Webdesign

Webdesign vanaf 695,- view details

ArkaHost

Hosting

Hostingpaket vanaf 4,95 p/m view details

Bedrijfsadvertentie voor in de krant

onderscheid jezelf van de massa

U wilt een advertentie laten ontwerpen? Wat is het doel van uw advertentie? Zoekt u nieuw personeel, wilt u een product verkopen of wilt een mededeling doen? Dezignus ontwerpt een advertentie waarmee u uw doel bereikt én binnen uw budget blijft!

Vanaf slechts 125,- heeft u een full colour advertentie kant en klaar voor in de krant.

Vragen over vormgeving?

Ik wil mijn bestaande logo digitaliseren, kan dat?

U heeft een logo, maar niet in de juiste kwaliteit om te drukken (vector). Tegenwoordig is het een must om een digitaal bestand van uw logo te hebben. Een digitaal bestand van uw logo is nodig voor het drukken en printen of voor het gebruik ervan op een website.

Mail ons uw huidige logo en wij maken een make-over in vectoren (logo kan oneindig worden uitvergroot zonder kwaliteitsverlies) Uitlevering naar gelang de wens in PDF, EPs, PNG, JPG, AI of anders. Kosten bedragen 75,-. Betaling achteraf.

Ik wil een advertentie voor in de krant of magazine ...

Laat ons weten in welk medium jouw bedrijf de advertentie gaat plaatsen. Bijvoorbeeld een tijdschrift, vakblad of krant. Voor de inhoud maakt dit niets uit. Wel voor de manier van drukken. De drukmethode en de soort papier hebben invloed op het eindresultaat. Als bij ons het communicatiekanaal bekend is, weten wij welk kleurprofiel wij moeten toepassen.

Voordat we kunnen starten met het ontwerpen van jouw advertentie, hebben we een aantal belangrijke gegevens van je nodig. Lever onderstaande info tijdig aan:

  • Breedte en hoogte
  • Type medium
  • Zwart-wit of full color

Ik heb drukwerk nodig ...

Drukwerk maken wij in alle maten en soorten. Tijdige levering en goede service staan bij ons hoog in het vaandel. Maak kennis met ons, wij gaan geen enkele uitdaging uit de weg en adviseren u graag in alle mogelijkheden en technieken. Wij adviseren graag welke techniek voor uw product de beste is. Besparing op uw grafische producten is vaak eenvoudig te realiseren door goede planning en inkoop. Onze service gaat verder dan drukwerk maken en ontwerpen. Advertenties opmaken en plaatsen, mailings verzorgen van begin tot eind, zijn enkele van onze andere expertises.

Grafisch ontwerp ...

Grafisch ontwerp is een erg breed begrip.
Wij kunnen u van dienst zijn in het ontwerpen voor zowel print als digitale media, de mogelijkheden hierin zijn vrijwel eindeloos.

Bij digitale media kun je denken aan de vormgeving van websites, banners, nieuwsbrieven en social-media applicaties.
Onder print media verstaan we onder andere brochures, flyers, folders, posters, stickers en magazines.

Uiteraard zijn er vele andere producten en mogelijkheden. In ons portfolio kun je zien wat we al gemaakt hebben op het gebied van grafisch ontwerp. Wellicht kunnen we ook iets voor u betekenen?