Wat we doen? luisteren naar de klant!

 x
Op zoek naar een betaalbare website?

Wij verzorgen al sinds 2009 de grafische- en internetcommunicatie voor diverse bedrijven, verenigingen en instellingen. Onze kwaliteit ligt in het duidelijk en snel maken van een modern, helder, maar bovenal communicerend ontwerp. De vorm is altijd uniek en de informatie wordt boeiend overgedragen.

Dezignus werkt vooral digitaal en is gespecialiseerd in grafische vormgeving, webdesign & hosting. Wij hebben een zeer directe en persoonlijke werkwijze waardoor we goed in staat zijn de persoonlijke wensen van uw organisatie te vertalen in een duidelijk en fris website ontwerp.

Bent u geïnteresseerd in onze werkwijze en de ontwerpen die we maken, neem dan contact op voor een oriënterend gesprek.

 x
Onze visie: kwaliteit voor een betrouwbare prijs!

De laatste jaren is er veel veranderd. Zo hebben we enkel gekozen voor kwaliteit. Al onze servers zijn uitgerust met met intel processoren en een netwerk opgebouwd met Cisco apparatuur. Daarnaast zijn alle servers uitgerust met DDoS beveiliging.

Het internet is altijd open en wij dus ook! Zelfs als we gesloten zijn is iedereen beschikbaar als er iets moet gebeuren. Ook buiten kantooruren lezen wij met regelmaat onze e-mail. Zo proberen wij waar het kan onze klanten te woord te staan en te ondersteunen. Wij zijn bereikbaar via e-mail en ons ticketsysteem.

Kleine lettertjes zijn bij ons een taboe: geen verborgen bijkomende kosten. De prijzen op de website zijn onze prijzen. Wij houden van duidelijke communicatie naar u als klant en verwachten dit uiteraard ook van u.