Dezignus kiest voor WordPress

Dezignus kiest voor WordPress

Dezignus maakt tegenwoordig al haar websites in WordPress (WP). Tegenwoordig zijn +25% van alle websites in WP gemaakt. Hier zijn meerdere redenen voor.

  1. WordPress biedt flexibiliteit

WP biedt webdevelopers en gebruikers flexibiliteit. Hoewel 25% van de websites in WP zijn gemaakt is geen enkele website honderd procent identiek. Dit komt door het grote aanbod in plug-ins, thema’s en andere attributen om in te spelen op uw verwachtingen.

  1. WordPress is zoekmachine vriendelijk

WP is standaard zoekmachine vriendelijk. Websites die in WP zijn gemaakt worden beter gevonden in zoekmachines als Google. Dit betekent niet dat u automatisch bovenaan komt te staan. Hiervoor zijn zaken als content marketing en sociale media ook belangrijk.

  1. WordPress is gebruiksvriendelijk

WP is zeer gebruiksvriendelijk dankzij hun Content Management System (CMS). Ook als u geen technische kennis heeft kunt u zelf eenvoudig en snel (kleine) aanpassingen doen.

  1. WordPress is veilig

WordPress is veilig wanneer u alles up-to-date houdt. Doordat WP populair is bij zowel de ontwikkelaars als de gebruikers verschijnen er regelmatig updates. Deze updates dienen de beveiliging van uw website te waarborgen.

Weet u niet hoe u een website bouwt? Of heeft u daar geen zin/tijd voor? Bezit uw huidige website wel alle gewenste functies? Of heeft u nood aan een nieuwe website? Laat Dezignus u helpen! Wij hebben reeds meer dan 100 websites gebouwd.

About the Author